1/17/2014

Tuotekuvat: Lekmer.fi

Lelukauppa netissä.
Tänä vuonna joulupukki tilasi tähän taloon joululahjat netistä. Mikäpä kiireen piinaamalle kansalaisen paremmin pelastaisi! Jälkikasvuun upposi varsin hyvin selitys, että joulupukki lähettää osan paketeista postin kautta perille odottamaan aattoa, koska porot alkavat jo olla vanhoja ja raihnaisia, eivätkä jaksa enää vetää perässään kovin suurta lahjavuorta.

"Lekmer on lelukauppa netissä. Lekmer tarjoaa korkean käytettävyyden, nopeat toimitukset, laadukasta palvelua ja turvallisia, luotettavia ja suosittuja leluja lapsille oikeaan hintaan. Lekmerin pyrkimys on nousta lelumarkkinointen johtavaan rooliin ja olla Pohjoismaiden suurin lelukauppa netissä. "

Lekmerin nettikaupasta löytyy monenlaista herttasuutta juuri remontoitua lastenhuonetta pehmentämään. Kuusivuotiaan sänky odottelee päälleen vielä kesken olevaa päiväpeittoa, joten somat pussilakanat ovat vähintäänkin suotavat. Lekmerin sivuilta löytyykin mehevä valikoima mm. Majvillanin ja Färg & formin lastenhuoneen tekstiilejä ja Littlephantin persoonallisia kuoseja monessa muodossa. Lekmerin valikoima on todella laaja ja yltää sisustuksesta leluihin, huonekaluihin, valaistukseen, vaatteisiin ja jopa turvaistuimiin saakka. 

Arvonta! Ostatko tuotteita netistä ja jos, niin mitä? Jätä vastauksesi tämän postauksen kommenttilaatikkoon ja voita 50 euron lahjakortti Lekmer.fi-nettikauppaan! Arvontaan voi osallistua perjantain 24.1 iltaan saakka, voittaja ilmoitetaan seuraavana päivänä. Onnea arvontaan!

Lekmerissä on toki nyt myös ale, käykäätte katsomassa!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Arvonta järjestetty yhteistyössä Lekmerin kanssa

138 kommenttia:

  1. Sisustusjuttuja ja vaatteita tulee tilattua netistä. Helppoa ja nopeaa!:)

    VastaaPoista
  2. Ostan netistä. Viimeksi juuri Lekmeriltä, pojalle toppapuvun.

    VastaaPoista
  3. Kyllä ostan netistä tuotteita, lahjoja lähinnä, mutta joskus vaatteita ja sisustusjuttujakin, niin ja kankaita :)

    VastaaPoista
  4. ostan lähinnä kirjoja ja tuotteita, joita ei tarvitse sovittaa netistä. en jaksa pyörittää sita sovitusrumbaa kotona ja sitten ehkä vielä palauttaa postissa.

    VastaaPoista
  5. Netistä tilaan lastenvaatteita, sisustusjuttuja sekä välillä myös itselle vaatteita :)

    Niin vaivatonta! :)

    VastaaPoista
  6. Pelkkiä ulkomaanmatkoja, tutustun tuotteisiin nettisivuilla mutten osta kuin paikanpäältä. Mutta tuo sivusto on tullut tutuksi lapsen myötä, en vain ole koskaan tilannut mitään.

    VastaaPoista
  7. Kirjoja ja joskus vaatteita.

    VastaaPoista
  8. vaatteita etenkin lapselle tulee tilattua netistä ja joskus myös sisustusjuttuja! :)

    VastaaPoista
  9. Tilaan verkosta kaikkea ruokaa, leluja, vaatteita, polkupyöriä. Voitolla tilaisin vuodevaatteita.

    VastaaPoista
  10. Vaatteita ja jotain sisustustavaroita, yllättävän harvoin kuitenkin. Onneksi ei aina muista sitä mahdollisuutta!

    VastaaPoista
  11. Kaikkea tarjouksia tulee seurattua ja sen perusteella tilattua. Esim. kirjoja, sisustustavaraa jne. Eilen tulikin miehelle todettua että on tämä elämä tehty liian helpoksi, kun kotisohvalta voi tilata mitä vain, ja pakettikin tulee useimmiten suoraan postilaatikkoon :)

    VastaaPoista
  12. Jo vain, meidän perheessä nettikauppoja on hyödynnetty jo pitkään ja netin kautta on tilattu kaikenlaista kameratarvikkeista espressokoneeseen, polkupyöriin ja sisustusjuttuihin. Aina kun jonkin asian hankinta on ajankohtaista, tutkitaan nettikauppojen valikoina. Myös leluja on tilattu ja kirjatkin tilaan nykyisin lähes pelkästään netin kautta.

    VastaaPoista
  13. Paljon tulee juttuja tilattua netistä. Viimeksi joululahjoja ja sisustusjuttuja tilailin.

    VastaaPoista
  14. Vaatteita, leluja, sisustusta..ihanan vaivatonta..vielä jos tulee kotiovelle saakka :) ps. Meidänkin pukki roikkui viime syksynä erityisen paljon netissä :P

    VastaaPoista
  15. Vaatteita lähinnä tulee ostettua, paitsi just sovin pinnasängyn ostosta. :)

    VastaaPoista
  16. Mie ostan paljon vaatteita, kodin sisustusjuttuja (verhot, matot & koristeet) koruja, laukkuja, ihon ja hiusten hoitotuotteita, kirjoja sekä matkat ja hotellit varataan aina myös netin kautta.

    T. Tiina

    VastaaPoista
  17. Lasten- ja kodintarvikkeita. Ja vaatteita itselle. Eli aika paljon kaikkea!

    VastaaPoista
  18. Ostan kyllä! Vaatteita, kosmetiikkaa ja sisustustuotteita... lapsen päiväuniaikaan on vaan niin kiva surffailla nettikaupoissa. ;)

    VastaaPoista

  19. Joskus ostan vaatteita.

    VastaaPoista
  20. ainakin vaatteita, kenkiä ja sisustusjuttuja tulee tilattua netistä ;)

    VastaaPoista
  21. Tilaan netistä askarteluvälineitä ja materiaaleja ympäri-ämpäri..

    +

    suurin osa lasten vaatteista, loput tulee kierrätettynä.

    Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  22. Tähän mennessä tilattu lastentarvikkeita mut äkkiäkös sitä repertuaaria laajentaa muuhunkin! :)

    VastaaPoista
  23. Vaatteita, etenkin lapselle tulee ostettua netistä. Lapsen kengät ovat olleet helpointa ostaa netistä. Sovittaminen on ollut leppoisaa kotona. Meillä ei parivuotias neiti ole mikään shoppailija =)

    VastaaPoista
  24. Ostan netistä. Eniten varmaan vaatetta. Myös leffoja ja pelejä lapsille. Kameran olen tilannut kuten kännykänkin. Aika laidasta laitaan siis :)

    VastaaPoista
  25. Kyllä tilaan, vaatteita, asusteita ja kodintavaroita. Valikoimat ovat laajat ja shoppailun voi tehdä itselle sopivaan aikaan.

    VastaaPoista
  26. Itseasiassa en ole varmaan mitään ostanut netin kautta, enkä edes tiedä miksi. Ehkä olen epäillyt, jotta tykkääkö niistä tuotteista mitä tilaa ja sitten se työläs palauttaminen.. Mut nyt voisi kokeilla! :) Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  27. Mä olen viimeaikoina tilannut pääasiassa vaatteita ja askartelu/ käsityötarvikkeita. Niin helppoa ja kätevää!

    Ihana arvonta, kiitos!

    VastaaPoista
  28. Suuri osa lastenvaatteista tulee ostettua netin kautta. Ja itselle myös! :)

    VastaaPoista
  29. Kyllä! Kankaita, jotain lastenvaatteita ja kirjoja.

    VastaaPoista
  30. Vaatteita ja sisustusjuttuja! -katri-

    VastaaPoista
  31. Monenlaista, mitä kullonkin tarvitsen, enkä ehdi/pääse tai jaksa lähteä kaupunkiin asti. Vaatetta, kenkiä, leluja/pelejä, sisustusjuttuja, kankaita...

    VastaaPoista
  32. Tilaan verkkokaupasta vaatteita ja harrastus välineita (lähinnä ulkomailta ) Verkkokaupasta tilaaminen on helppoa. T-arja-

    VastaaPoista
  33. Vaatteita tulee silloin tällöin netistä shoppailtua.. Mutta enemmän pitäisi verkkokauppoja hyödyntää, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  34. Vaatteita pääasiassa tulee tilattua.

    VastaaPoista
  35. Mukana arvonnassa. Yllättävän vähän tulee käytettyä nettikauppoja, kenkiä olen joskus tilaillut. Käteväähän se olisi, mutta kaupoissa kiertely, kokeileminen ja katselu on mukavampaa.

    VastaaPoista
  36. Netistä tilaan lähinnä sisustusjuttuja. Uuteen kotiin on tullut hankittua esim. kaikki valaisimet netin kautta.

    VastaaPoista
  37. Kenkiä ja vaatteita tulee silloin tällöin tilattua..:)

    VastaaPoista
  38. Vaatteita ja kosmetiikkaa harvakseltaan. Ihana laukku! Sen voisin ostaa!

    VastaaPoista
  39. vaatteita jakenkiä...lapsille lelujakin :D

    VastaaPoista
  40. Yritän yleisestikin ostaa mahdollisimman vähän. Toisinaan hankintoja tulee tehtyä netin kautta. Sisustukseen liittyvää ja vaatteita enimmäkseen.

    VastaaPoista
  41. Tilaan netistä tavaroita ja vaatteita laidasta laitaan. Täältä peräjeerasta on helpoin shoppailla virtuaalisesti. :) Helppoa ja nopeaa, kyllä!

    VastaaPoista
  42. Netti on kätevä kauppapaikka meille ruuhkavuosien keskellä kiirehtiville aikuisille: me ostamme netissä ruokamme, vaatteita, leluja, sisustusjuttuja, lentoja, ...

    Kiva arvonta!

    VastaaPoista
  43. Kankaita -ja auton varaosia :D

    VastaaPoista
  44. Lähinnä vaatteita ja sisustustavaraa tulee toisinaan tilattua netin kautta! :-)

    VastaaPoista
  45. Ostan lähinnä vaatteita ja sisustustekstiilejä! OA!:-)
    Helii.

    VastaaPoista
  46. Tilaan melkein kaiken mitä tarvitsen. Vaatteita koko perheelle, leluja, sisustustavaraa, astioita, kosmetiikkaa, pieniä kodinkoneita jne. Ruoka taitaapi olla niitä ainoita asioita, joita en tilaa. Helppoa ja nopeaa! Ja palauttaminenkin onnistunut aina, kun en ole ollut tuotteisiin tyytyväinen. :)

    VastaaPoista
  47. Eipä tuu juuri netistä tilailtua, joskus harvoin kortteja jostakin nettiputiikista.:--)

    VastaaPoista
  48. Vaatteita itselle ja lapselle. Ja kosmetiikkaa.

    VastaaPoista
  49. Minä olen tilannut netistä ihan kaikkea, kuten telkkarin, saunan oven, elektroniikkaa, vaatteita, suihkun, kirjoja... Seuraavaksi kiinnostaisi tilata ruokatarvikkeita suoraan kotiovelle.

    VastaaPoista
  50. Kankaita ja joululahjaleluja on tullut netistä tilattua, sekä vaatteita ja sisustustavaroita. Esim yksi päiväpeitto ;)

    VastaaPoista
  51. Netistä tulee kyllä tilattua ihan kosmetiikasta vaatteiden kautta sisustustuotteisiin kaikkea. Toisinaan tuntuu että se on liiankin helppoa ;)

    VastaaPoista
  52. Sellaisia tuotteita tulee ostettua netistä, joita ei kaupasta saa, eli erilaisten käsityöläisten tuotteita. Joskus tulee myös kirjoja hankittua netistä, kun on hyviä tarjouksia, samaten vanhaa suomalaista lasia ja muuta designia vanhan tavaran- ja antiikkiliikkeistä :)

    VastaaPoista
  53. Ostan aika vähän netistä, tosin tarkoitus olisi "kunnostautua" tämän kanssa koska olisihan se paljon helpompaa kuin muuten kaupoissa pyöriminen sitten kun sen osaa :-) Viimeksi ostin ennen joulua levyn, jota ei ollut Suomeen saatavilla muuten kuin netistä.

    VastaaPoista
  54. Taisipa meilläkin nettikaupat avittaa pukkia. Nykyään tulee yhä useammin tilattua netistä leluja, vaatteita jne. Yleensö kyllä hyvien tarjouksien takia. Ja ehkä tuo kolmannen lapsen syntyminenkin on vähän hidastanut kaupoissan juoksua :-)

    VastaaPoista
  55. Lähes kaikki vaatteet ja sisustusjuttuja.

    VastaaPoista
  56. Ostan netistä vaatteita ja sisustusjuttuja. Välillä jotain muuta satunnaista, kuten vauvalle tarvikkeita tms.

    Ihana tuo laukku! Lekmeristä olen tilannutkin joskus jotain ja siellä on kyllä kivoja tuotteita paljon.

    Kauniita kuvia ja ihana koti. :)

    VastaaPoista
  57. Välillä jotain, mitä ei läheltä saa. Erikoisjulisteita, tekstiilejä, lamppuja...

    VastaaPoista
  58. Joululahjat tilattiin meidänkin lapsille netistä :)

    VastaaPoista
  59. Mukana arvonnassa! Minä shoppailen netistä lähinnä kirjoja ja sisustusjuttuja, konsertti-, elokuva- ja junalippuja sekä erilaisia hyötytavaroita mm. keittiöön. Vaatteiden, lankojen yms. ostokokemukseen tuo sovittamisen lisäksi tärkeän lisänsä se, että niitä pääsee hypistelemään. Joten siksi niitä tulee ennemmin hankittua fyysisistä kaupoista, joihin voi itse kävellä sisälle.

    VastaaPoista
  60. Viimeksi tilasin Uhana Designin villapaidan. Sitä ennen taisi olla vaatteita Pojalle ja sitä ennen lävistyskoruja. Leffoja, kirjoja, helmiä. Ihan samoja juttuja kun muutenkin, mutta useammin käytettynä.

    VastaaPoista
  61. Nettikaupoissa on ihana surffailla mut toistaiseksi olen ostanut vain vaatteita tutuista liikkeistä.

    VastaaPoista
  62. Vaatteita, kenkiä, petivaatteita, kirjoja, kankaita.

    Nettikirpuilta ja kierrätysryhmistä tulee ostettua kaikenlaista ihanata, milloin mitäkin.

    VastaaPoista
  63. Kyllä tulee ostettua kaikenlaista vaatteista leluihin. Vaivattomuus on nettiostosten suurin etu.. Edelliset ostot tais olla sisustusrintamalle!

    VastaaPoista
  64. Useimmin netistä tulee tilattua kirjoja. Myös kaikki matkat tilataan tietty (?) netistä.

    VastaaPoista
  65. Vaatteita, pelejä, kirjoja, sisustusjuttuja ja joskus ruokaa :)

    VastaaPoista
  66. Aina välillä tulee ostettua juttuja netistä, koska ajatus pakettiin kääritystä tavarasta antaa mukavan lisän ostamiseen! Kaikkea muuta tulee ostettua paitsi vaatteita, ettei tarvitse arpoa sen koon kanssa.

    VastaaPoista
  67. Mukana arvonnassa! Tilailen kirjoja, lippuja, leluja, sisustustarvikkeita ja olen ollut tyytyväinen tilauksiini.
    Voi "martta" miten mukavia sisustuksia / uudistuksia olet tehnyt, kerrassaan ihania ja kotinne on kaunis!!!

    VastaaPoista
  68. Ostan paljonkin, pääasiassa vaatteita! Ihanan helppoa ;)

    VastaaPoista
  69. Laidasta laitaan tulee ostettua neyin kautta. Viimeisimmät ostokset oli kirppisjuttuja(vaatteita ja kestovaippoja) netistä, mutta onpa meille aikanaan myös keittiö hankittu netin kautta ;)

    VastaaPoista
  70. Ostan netistä sisustusjuttuja koska täällä on niin vähän sisustuskauppoja. Arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  71. Melkeinpä kaiken muun, paitsi ruokaostokset. En erityisemmin tykkää shoppailusta, ja netissä on niin kätevää verrata hintoja. Heti näkee, onko tuotetta saatavilla vai ei, ilman että tarttee montaa kauppaa kiertää jonkun tietyn jutun perässä. Ja onhan se valikoimakin nettikaupoissa laajempi, kuin näissä paikallisissa.

    VastaaPoista
  72. Vaatteita ja sisustusjuttuja...varsinkin lapselle! :)

    VastaaPoista
  73. Nettishoppailija ilmoittautuu! Ostelen lähinnä vaatteita, sisustustarvikkeita ja kirjoja.

    VastaaPoista
  74. Netistä tilaaminen on vaivatonta ja sen voi tehdä juuri silloin kun sopii. Eniten tilaan kankaita, koska lähistöllä ei ole hyvin varusteltuja kangaskaupassa.

    VastaaPoista
  75. Vaatteita, kenkiä, kirjoja, vähän tarpeen mukaan. Jos aikaa on, lähden kaupungille, mutta välillä kiireisenä katsastan verkkokauppojen valikoimankin.

    VastaaPoista
  76. Ostan netistä, yleensä tilaan lapsille vaatteita.

    VastaaPoista
  77. Kaikkea! Vaatteita itselle kuin lapsillekin, sisustustekstiilejä, kirjoja, leluja.. mitä vain!

    VastaaPoista
  78. Jonkun verran ostan netistä, lähinnä vaatteita lapsille:)

    VastaaPoista
  79. Ostan netistä lähinnä lasten vaatteita ja joskus muutakin kuten vaatteita tai kenkiä itselle, tai jotain pienempiä sisustustuotteita. Useinmiten katselen valikoimat netistä, mutta ellei hintaero ole tuntuva, pyrin tekemään varsinaiset ostokset paikallisissa kivijalkamyymälöissä. Olen siis valmis maksamaan hiukan extraa siitä että voin tukea paikallista yrittäjyyttä. Tämähän ei toki ole yhtä kätevää kun nettishoppailu, mutta periaatteen vuoksi toimin ennemmin näin, jotta kaikki kauppa ei siirtyisi nettiin ja meillä kaikilla olisi mahdollisuus myös hypistelyyn :)

    VastaaPoista
  80. Kaikenlaisia uusia tai käytettyjä kapineita ja esimerkiksi kahvia:)

    VastaaPoista
  81. Tähän täytyy osallistua, sillä vaikka muuten tykkään ostokseni tehdä pääasiassa ihan konkreettisesti kaupassa, niin tulevalle vauvalle olen tehnyt nettiostoksia. Lahjakortille olisi siis varmasti käyttöä!

    VastaaPoista
  82. Hyvin harvoin mitään. tässä vuoden sisällä tilannut kaksi kertaa lasten vaatteita ja kerran sitten muuta.

    VastaaPoista
  83. Ostan vaatetta mutta toki muutakin joskus ostoskoriin päätyy :D

    VastaaPoista
  84. Kyllä vain tässäkin huushollissa ovat nettiputiikit tuttuja! Lastenvaatteet, lelut ja käyttötavara sekä kodin sisustustuotteet ovat yleisimmin shoppauslistalla nettikaupoissa haahuillessa. Niin, ja äitylin omaakin karderobia netissä aikoinaan kartutettiin! Jostakin syystä shoppailuinto tuntuu vain viimeaikoina keskittyneen kodin ja jälkikasvun tarpeisiin! ;) Viime viikolla juuri kirjasin lastenhuoneen ehdottomiin tarpeisiin muutaman Färg & Form -tuotteen, sekä tilata humpsautin tapetitkin!

    VastaaPoista
  85. Harvemmin tulee mitään netistä tilattua, kun tykkään kaupassa katsella ja kokeilla ennen ostopäätöstä. Lapselle olen tilannut välillä jotain lelua tai vaatetta.

    Ps. Mistä on tuo teidän ihana sänky?

    VastaaPoista
  86. Suurimman osan tavaroista ja tarvikkeista ostan netistä, yleensä aina löytyy joku paikka missä on hyviä tarjouksia.
    Lekmeristä tuli hankittua monenmonta joululahjaa, ja kaikkea tarpeellista jäi vielä hankkimatta.

    VastaaPoista
  87. Netistä tulee tilattua tuotteita laidasta laitaan, sekä kotimaiset että ulkomaalaisilta sivustoilta...

    VastaaPoista
  88. Netistä ostan aina osan joululahjoista,pääsee helpommalla:). Lisäksi kirjoja, lankoja,kankaita ja jonkinverran myös lapsille vaatetta.
    Tämä kauppa oli kyllä ihan tuntematon, kiitti vinkistä:)

    VastaaPoista
  89. Netistä ostan aina osan joululahjoista, pääsee helpommalla:). Lisäksi ostan kirjoja,lankoja,kankaita ja jonkinverran lapsille vaatetta. Tästä kaupasta en tiennytkään joten kiitti vinkistä:)

    VastaaPoista
  90. Kaikkea mahollista tulee netistä ostettua,vaatteita,leluja,sisustusjuttuja yms.

    VastaaPoista
  91. Ostan netistä lähinnä sisustusjuttuja ja lahjoja :) Vaatteita ja kenkiä en viitsi, koska niitä joutuu tosi usein palauttelemaan.

    - Vea

    VastaaPoista
  92. Lastenvaatteita harvakseltaan, joskus jotain sisustusjuttujakin.. :)

    VastaaPoista
  93. Oon ostanut juuri tuon firman kautta potkupyörän ja kaikki toimi loistavasti,

    VastaaPoista
  94. Ostan vaatteita, vuodevaatteita, kirjoja, mitä milloinkin. Isäntä tilaa kaikenlaista kameraa ja pikkunippeliä kaukoidästä. Ai nii, onhan sitä tilattu vaunutkin ja soitinpuoleltakin jotain. Netistä on niin helppo kun ei tarvii kaupoissa hikoilla.

    Suvi

    VastaaPoista
  95. Vaatteita, kankaita ja sisustustuotteita pääosin :) kirjojakin joskus. Helppoa hommaa tuo nettishoppailu jos ei liikkeet ole kädenulottuvilla :)

    VastaaPoista
  96. Lekmer on ihana!
    Netistä tulee tilattua lapsille vaatteita ja itselle ja lahjoiksi sisustusjuttuja.
    Joulun alla nettikaupat on huippu vaihtoehto!

    VastaaPoista
  97. Kivan näköinen huone! Mä en oo enää vuosiin ostanut netistä oikeastaan mitään muuta kuin lentolippuja :)

    VastaaPoista
  98. Todella vähän,jotain lastenvaatteita.

    VastaaPoista
  99. Onhan se välillä jopa liian helppoa tehdä ostokset netissä. Lähinnä tulee ostettua vaatteita ja sisustusjuttuja, parit joululahjat taitaa olla ne viimeisimmät ostokset.

    VastaaPoista
  100. Joo, ostan aika paljonkin. Kirjoja, vaatteitakin, sisustusjuttuja. Maalla asuessa nettishoppailu on helppoa ja mukavaa.

    VastaaPoista
  101. Ostan netistä kaikkea ihanaa :) -saija-

    VastaaPoista
  102. Melkeinpä kaikki tulee tilattua netistä ruokaa lukuunottamatta. :) eli vaatteet, astiat, sisustusesineet, viimeeksi Lekmeriltä lähti vauvalle Färg & Formin pussilakanasetti tulemaan. :)

    VastaaPoista
  103. Ostan netistä vaatteita, sisustusjuttuja ja lastenvaatteita sekä tarvikkeita. Lekmer on jo aikaisempi tuttavuus!

    VastaaPoista
  104. Sisustustavaroita ja vaatteita :)

    VastaaPoista
  105. Ostan netistä vaatteita,kodinkoneita,huonekaluja...

    VastaaPoista
  106. Vaatteita ja sisustusjuttuja tulee tilailtua!

    VastaaPoista
  107. Ostan netistä vaatteita, leluja, sisustusta ja elektroniikkaa. Helppoa sohvashoppailua!

    VastaaPoista
  108. Kiva arvonta!!! Ostelen usein netistä:) Leluja, vaatteita, sisustusjuttuja...

    VastaaPoista
  109. matkoja ja kirjoja olen ostanut netistä.

    VastaaPoista
  110. Netistä ostan lapselle kengät ja alevaatteita.

    VastaaPoista
  111. Onpa kivan oloinen kauppa! :)

    Netistä tulee ostettua sisustusasioita, treenivaatteita ja jostain syystä kamalan usein myös kenkiä..

    VastaaPoista
  112. Lähinnä vaatteita tulee ostettua netistä. Jonkin huonekalunkin olen joskus tilannut kotiinkuljetuksen kera :)

    VastaaPoista
  113. Ostan netistä musiikkia ja pieniä sisustusjuttuja.

    VastaaPoista
  114. Vaatteita, niin itselle kuin lapselle :)

    VastaaPoista
  115. Kivan näköstä tavaraa, täytyypä käydä kurkkaamassa. Netistä loppujen lopuksi aika vähän tulee tilailtua. Jos jotain niin vaatteita, joskus myös vanhoja kirjoja :)
    -hempula

    VastaaPoista
  116. Lapsille vaatteita, sisustusta,kankaat,
    mitä milloinkin...
    Saa rauhassa katsella, ja fiilistellä =)

    VastaaPoista
  117. Vaatteita lapselle, mattoja, lakanoita, kenkiäkin.

    VastaaPoista
  118. En oo koskaan mitään ostanu nettikaupoista mutta voishan tuota testata jos voittais ;)

    VastaaPoista
  119. Aika paljonkin tulee kahden pienen lapsrn äitinä netistä tilailtua mm.kankaita, lankoja, sisustusjuttuja, jonkin verran vaatetta ja onpa tapettiakin tullut ulkomailta tilailtua puolet halvemman hinnantakia.

    VastaaPoista
  120. Ostan! Eniten varmaan vaatteita, mutta myös sisustusjuttuja, kosmetiikkaa ja lahjoja!:)

    VastaaPoista
  121. Kirjoja, vaatteita ja kankaita ... ;o)

    VastaaPoista
  122. Nykyään tulee ostettu melkein kaikki muu paitsi ruoka :)

    lof73(at)mbnet.fi

    VastaaPoista
  123. Tilaan netin kautta vaatteita koko meidän perheelle..jonkin verran myös sisustusjuttuja,kirjoja ja leluja.

    VastaaPoista
  124. Netistä tulee ostettua mmm. vaatteita, kirjoja, leluja, pelejä, sisustuatuotteita. Aikas kätevää, jos tietää mitä haluaa :)

    VastaaPoista
  125. Tilaan netistä lastenvaatteita ja sisustusjuttuja!:)

    VastaaPoista
  126. Viime aikoina oon lähinnä tilannut miehelle lahjoja, jotenkin helpompi etsiä netistä kun et kiertäis kaikki mahdolliset paikat ettimässä jossain kaupungilla.. :) Mutta lähes kaikkea on kyllä aikaisemmin tullut tilattua; sisustusjuttuja, lapsille kaikkea, vaatteita ja kenkiä, elektroniikkaa ja leffoja ja levyjä, valokuvia & oheistarvikkeita, lehtiä, käytettyjä tavaroita ja vaatteita, ym... :)

    VastaaPoista
  127. En ole ostanut netistä kuin kirjoja ja matkoja. Osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  128. Ostan suurimman osan tarvittavista tavaroista netistä,ihan vaatteista vaippoihin ^_^

    Kätevää ja nopeampaa,kuin noissa kamalissa ostoskeskuksissa ryysiminen =P

    VastaaPoista
  129. Meillä tulee ostettua paljonkin nettikaupoista.. Oikeastaan kaikkea vaatteista leluihin ja sisustustuotteisiin:)

    VastaaPoista
  130. Olen satunnainen nettishoppailija. Lasten vaatteita, lasten tarvikkeita ja jotain pientä joskus itsellekin. :)

    VastaaPoista
  131. Lastenvaatteita ja sisustusjuttuja,,

    VastaaPoista
  132. oOOooOH, IHANA arvonta! <3

    Mitäpä mä EN ostais netistä :D Vaikka asun Hki, niin nettishoppailu voittaa usein kaupoissa paikan päällä kiertelyn. Vaatteita, lastenvaatteita, sisustusjuttuja, kirjoja, pelejä, kosmetiikkaa, luonnontuotteita, matka- ja konserttilippuja, retroa näin ensi alkuun :)

    kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Voi kuinka ihanaan blogiin itseni klikkasin! Todella kaunista! Ihania ja inspiroivia kuvia! Tänne jään ehdottomasti lukijaksi :)

    VastaaPoista
  134. Täytyy myöntää, että en kyllä hirveästi ole nettikaupoista ostellut mitään vaikka ostan kyllä kaikki matkaliput sekä usein myös leffa-, teatteri- ja konserttiliput netistä. Ehkäpä voisin kokeilla ostaa jotain muutakin :)

    VastaaPoista
  135. Ostan netistä, leluja, lastnvaatteita, itelle vaatteita ja sisustustuotteita, lähes mitä vaan. :) Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  136. Ostelen netistä kirjoja, levyjä, leffoja, joskus vaatteita.

    isontalonpoikii@gmail.com

    VastaaPoista
  137. Tilailen nettikaupoista lastenvaatteita, sisustusjuttuja, välillä itsellekin jotain...

    VastaaPoista