6/10/2013

Voisitko lopettaa tuon romun raijauksen?
Pyysi armas puolisoni, kun lehtiteline olohuoneeseen ilmaantui. Vaikeaahan siihen oli myöntävästi vastata, joten paljon on mahollista, että kierrätyskeskuksessa vieraillaan vielä jonkusen kerran tässä kesän mittaan. Sitäpaitsi tuo mainittu mieshenkilö kuitenkin salaisesti suorastaan rakastaa tuota herttaisaa telinettä, vaikka venkoaakin vastaan ihan vaan tavan vuoksi.

Kierrätyskeskus ei ole runsaista toiveista huolimatta täyttänyt savisen mehukannun mentävää aukkoa tämän talon keittiössä, vaikka monta muuta etsinnässä ollutta tarpeistoa onkin ohjannut oikeaan osoitteeseen. Siksi on otettava mitä annetaan ja niinpä tuota savesta valmistettua unelmien kaadinta saa paikata pisamin varusteltu rusehtava kollegansa. Aivan herttaisa sekin toki ja varsinkin tekee sen oleellisimman. Sillä kannun on tehtävä mitä kannun on tehtävä.

7 kommenttia:

 1. Meillä löytyy kirppispaikka läheiseltä kirppikseltä. Oon varmaa ostanu "paikan siivous käynneillä" enemmän ku mitä oon myyny... mut onneks ei oo ketään valittamassa asiasta ;)

  VastaaPoista
 2. Oliko paikallisesta? :) Jäikö muista aarteita löydettäväksi? (Olisi kirppisreissua pukkaamassa...) :D

  VastaaPoista
 3. Kiva lehtiteline! Mutta et usko miten minua ilahdutti tuo kattaus pöydässä. En koskaan uskonut että Marimekon kupit, Sarvis-mukit ja emalit voisivat tehdä noin loistavan kokonaisuuden :) Oikeastaan sain tästä hilpeän mielen. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Hei minäkin pyörittelin käsissäni juuri samanlaista hieman korkeampaa telinettä eilen kirpparilla. Jätin sen kuitenkin sinne, vaikka pahaa teki. Nurkat pullistelee kaikkea kivaa jo muutenkin. Mutta en minäkään voi kirppareita enkä kierrätyskeskusta vastustaa. Silti.

  VastaaPoista
 5. Sonja: Niinhän siinä monesti käy. :)

  Ellimelli: Riippuu aivan mitä paikallista tarkoitat? :) Tämä suosii oikeastaan vain tuota lähipaikallista, parin kilometrin päästä löytyvää kierrätyskeskusta. Muille en oikein saa raahauduttua. :)

  Stiinapauliina: Parhaimmillaanhan ne on toistensa seurassa, sopivasti sekalaisessa joukossa. Kuten me ihmisetkin. :)

  Terhi: Täällä on toimiva käytäntö, että kun jotain tuodaan sisään niin samaa tahtia edellistä kannetaan ulos. Kirpparipöytä on siis tällä hetkellä vetämässä. ;)

  VastaaPoista
 6. Lähipaikallista minäkin. Toivottavasti mullekin jäi löytöjä löydettäväksi! :)

  Teillä on kyllä niin inspiroivaa ja kaunista, ihailen!

  VastaaPoista
 7. Ellimelli: Kiitos! Eiköhän sinne jäänyt, joka päivä jotain uutta. :) Kun oikeen ajan kanssa rauhassa penkoo paikat läpi, niin tekee löytöjä.

  VastaaPoista