3/20/2013

Tiesin jo ennen kuin heräsin, että tänään tapahtuisi jotain hauskaa.
Tänään on keskiviikko ja koska alkulausahduksen keksiminen on näillä aivoilla näemmä jotensakin haastavaa, on tuo mainittu lause lainattu suoraan Peppi Pitkätossun suusta. Aivan hyvä päivä tämä olikin, ihan tavallisen arkinen päivä.

Pakkanen paukkuu mutta silti on rohjettava puhua keväästä. Kevät toi pakottavan tarpeen ommella pitkästä aikaa takkia jälkikasvulle, joten kankaan osuttua verkkokalvoille olikin samantien tartuttava tuumasta toimeen. Kauheen mukavaa hommaahan se oli pitkästä aikaa ja suorastaan yllättävän hyvin oli ohjeet pysyneet vuoden verran alitajunnassa jemmassa.

Tule tule kevät, tule lämpimät ilmat. Tule auringon lämpö ja pallotakkikeli!

9 kommenttia:

 1. Vau mikä kangas ja varmasti myöskin lopputulos!

  Meitinkin pitäs alkaa väsäämään takkeja, tai oikeastaan luulen että mummin pitäisi..:) Itse en taida vieläkäään rohjeta sen ensimmäisen jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Mun lemppari P.Pitkätossulta on seuraava: Tätä en olekaan koskaan yrittänyt, joten luulen että se ihan varmasti onnistuu.

  Peppi on huippu!


  VastaaPoista
 3. Mitä on tuo ihana kangas?

  VastaaPoista
 4. Mä en vieläkää voi uskoa että sä raulikka väsäät ite jotai takkeja KAIKKEA! Huippu!:) Putkihousut ja putkihame.. puhumattakaa jättimäisestä kaulahuivista.. :D voi niitä aikoja.

  VastaaPoista
 5. Voi miten hyvin sanottu :)
  Ja täten ilmottaudun sitten eräänä päivänä ostamaan tuon tekeillä olevan takin, hienoa tulossa!

  VastaaPoista
 6. Enni: Kiitti kuoma! Rohkene ihmeessä. :)

  Katja: Kiitos tuosta! :)

  Kullanarvoista: Kangas on Ikealta.

  Tanja: Jos rauhassa saa tehdä, niin mikä sen mukavampaa!

  Nipa: Putkihousut olinkin jo unohtanu, oliko ne harmaat? :D Todistettavasti ihminen on siis kehittyvä olio. ;)

  Milla: Kiitos! Katotaan jos kuulemme asian tiimoilta vielä tulevaisuudessa. ;)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana takki, noi sun ompelukset on aina huippuja! :)Haastoin sut paljastamaan perheenne sotkut blogissani, toivottavasti nappaat kiinni haasteeseen :) Ihanaa lauantaita teille! :)

  VastaaPoista
 8. Riikka: Kiitos! Paljastelin sotkuja joskus tuossa viime keväänä kun samanmoisen haasteen toinen Riikka heitti. Katotaan, josko innostuisin uusimaan kaaosotokset! :)

  VastaaPoista