2/20/2012

Välineurheilua.
Kattokaapa, kyllä se tämäkin matami saa joskus jotain aikaiseksi kun oikein aurinko paistaa ja muutenkin on fiilarit kohillaan! Tänään on nakutettu seinälle taulu tovereineen ja ompelunurkkaus on täten ihan virallisesti valmis toimintaan.
Pöydän maalaaminen tuottaa jotenkin ylitsepääsemätöntä tuskaa, joten olen väkisillä alkanut ajattelemaan, että oikeastaan tuo nykyinen sävy on jotenkin sympaattinen. Ompelunurkkafiilistely vaihtuu oikeaan harjoitteluun, kun pöydällä lojuvat sisustuslehdet vaihtuvat kaavoja ja ideoita sisältäviin lirpakkeisiin. Tällä hetkellä tuossa tilassa ei ole tapahtunut mitään ompeluun viittaavaa, vaan kaikki on silkkaa välineurheilua.

Ompelijaa vartioi karhuherra, joka on peräisin naapurimaasta. Little Studio on nimi karhukaverin takana ja voinpa kertoa, että melkosen monta muutakin mehevää seinäkaveria löytyy tuolta sivuilta, tyynyistä, leikkuulaudoista ja muista herttasista nyt puhumattakaan. Ei ole puppua lain se puhe, että naapurimaassakin osataan.

Kotomaamo taiteili käpöisellä kuvanmuokkausohjelmallaan itselleen pikkusia kortteja, joista vain kaksi mahtui seinälle. Pallosen kortin idea on ihan raakasti varastettu täältä. Sitten kun oikea kaava eteen putoaa, on korkea aika lunastaa lupaus takin ompelusta. Vielä on talvea jäljellä.

9 kommenttia:

 1. Rilla, viitannetko niihin takkiloihin, joista tässä viime kerran nähdessämme oli puhetta? Ounou, pitäskö alkaa reenaamaan miten ommeltiin edes suoraan..

  Kuuleshei, me ei näköjään ikinä selvitä teille kylään. En siltikään ole vielä luovuttanut, tulossa ollaan! Mutta tahtositteko joku päivä muksujen kanssa tulla meille leikkimään päiväkotia, ja piristämään meidän arkea? Olisitte vaikka koko päivän. Ilmottele, jos joskus ehditte. Täältä meidät löytää! Keskiviikkoisin isoilla on kerho ja perjantaisin ollaan hallilla, mutta muut päivät käy!

  Jonna

  VastaaPoista
 2. Heips! Entä olisko vaihtoehto päällystää pöytä samanlaisella vahakankaalla, mitä teillä on keittiön pöydässäkin :)

  VastaaPoista
 3. Love the poster from Little Studio!

  VastaaPoista
 4. Nonnii, sielläkin on saatu ompelunurkkaus kuntoon! Tai siis otetaan se -kin pois, sillä eihän täällä olla. Mutta sain sentään koneet pöydälle, onhan sekin jo jotain.

  VastaaPoista
 5. Jonna: Viittaan juuri niihin! :D Etitään yhessä joku hyvä kaava ja aletaan taisteleen. Kyllä vannomus on pidettävä. ;)

  Laittelen viestiä! Jos ei tällä, niin ens viikolla. Päiväkodin leikkiminen on kivaa - välillä. :D Siijuu!

  kirpparikeiju: Hyvä idea! Ainoa vaan, että jalat on melko karmasevat kans, joten niille olis siltikin tehtävä pientä pintaremonttia. Ehkä joku kaunis päivä intoudun ja maalaan koko helahoidon. :)

  Dessi: I love it too!

  VastaaPoista
 6. Ihanainen ompelunurkkaus. Ja tärkeintähän on välineurheilu. In deed.
  Pöytä on symppis. Maalaa sitten vasta kun totaalikyllästyt tuohon?

  Little Studio oli uus tuttavuus, kiitos siitä! Ihanoita juttuja! Ja hih, löysin sieltä metsässä otetun ilmapallokuvan. Mutta mäpä otin vielä hianommat ilmapallokuvat eilen ite! (omakehu haisee)
  Kato vaikka: http://marissauniikkejakoruja.blogspot.com/2012/02/lentoon.html

  Mutta joo, sun urheilunurkkaus on piano. Oon made sun taidoille tehdä käsilläs vaikka mitä omapeluksia! <3

  VastaaPoista
 7. Tiina: Nimenomaan! Enää tarvii kaivella jostain ompelumotivaatiota. :)

  Marissa: Kiitos! Urheilunurkkaus odottaa ompelijaa. Näillä käpälillä ei ole vielä kovin kummosia tekeleitä syntynyt mutta taas aletaan harjotteleen. :)

  VastaaPoista
 8. Eihän tuossa pöydän värissä ole mitään vikaa, ainakaan näin kuvan perusteella. Sehän on nimenomaan sympaattinen!

  VastaaPoista
 9. Laura: Sympaattinen se on mutta kun on mielessään nähnyt sen puolen vuoden ajan valkosena niin onhan tuo vähän tunkkanen. ;)

  VastaaPoista