2/02/2012

Kymmenen aivastuksen aamupäivä.
Viime aikoina on tämä matami marissut ja valittanut siihen malliin milloin mistäkin taudista ja elämän tosiasioista, että sivuston aihe alkaa pikkuhiljaa olla lipumassa remontin ja sisustamisen pinnallisuudesta kohti kehon sisäisiä salaisuuksia. Pian onkin tilattavissa meikämartan vääntämä opastusopus Opi negatiivisen ajattelun perusteet viidessä minuutissa.

Vaan kuulkaatte! Tänään, kun mittari näyttää -25 - astetta ja takana on kevyet 10 tunnin yöunet, on oikein hyvä päivä. Tältäkö se sitten tuntuu? Kun tekee mieli suunnitella kaikenmoista ja jopa siivoaminen tuntuu mukavalta, ollapa aina energinen ja luova. Eilisen makkarasta oli tosin iloakin, sillä ajattelevainen sulhoni toi töistä tullessaan nalkuttavalle emännälleen ruusuja. Aika herkkää oikeastaan.

Viikonlopun aikana tulee tapahtumaan remontin suhteenkin edistystä. Huomenna on marssittava rautakaupan listahyllylle ja elämme toivossa, että muutaman päivän perästä talo ei olisi enää listaton. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee!

9 kommenttia:

  1. Ihanaa että sieltäkin talosta saatiin nakki sulamaan! Meillä jo toinen hyvä päivä!!:)

    Tsemppiä kuoma, ei anneta sen ärsytykse enää tulla!

    VastaaPoista
  2. Rousiis. Ihania. Mullon tulpukoita. Ostin ite itteeni ilahduttamaan.
    Munki pitäs siivota, mutta jorkkeli löysi teiltä tiensä meille. Kiitos taas kerran ;)

    VastaaPoista
  3. Heips, meilläkin on kova sana tuo piirrustustaulu. Vaikken oikein itse välittäisi muovileluloista, mutta Inkivääri rakastaa piirtää kaiken aikaa, joten tuo taulu toimii hänellä :)

    VastaaPoista
  4. Opus kuulostaa mahtavalta :D :D

    VastaaPoista
  5. Hahaha, samat fiilikset täälläkin. Paitsi että meikäläisen miesparka on joutunut kuuntelemaan ulinoita. Keskiviikkona flunssa oli iskemässä ja sanoin varmasti yli kymmenen kertaa, että onpas täällä kylmä. Se oli vaan se meikäläisen keho, joka oli prakaamassa, ei meillä ollutkaan kylmä. Heh.

    VastaaPoista
  6. Enni: Taistellaan! Tosin se ei paljon kysele kun tulee. ;)

    Lilla: Ole hyvä. x)

    Peurankello: Siihen on mukava piirreksiä. :)

    Minna: <3

    Maire: Voit sitten saaha semmosen jos haluat. :D

    Kiki: Hyvä, ulistaan kuorossa! :D

    VastaaPoista
  7. Anonyymi4/2/12 14:45

    miten olette tehneet nuo betoniseinät?ne näyttää kivalta ja uuteen rakenteilla olevaan kotiimme tahtoisin yhden sellaisen!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Kiitos! Seinät on tehty märkätilatasoitteesta lastalla levittämällä. :)

    VastaaPoista