5/25/2011

PURETTU LUPAUS

Esipuhe:
Tätä tekstiä näpyttävä henkilö on vannonut, ettei tule kuunaan julkaisemaan ennen ja jälkeen-kuvia. Tuo vannomus on tosin rikottu jo taannoin lastenhuoneen kuvien kohdalla ja niin tulee tapahtumaan nytkin.

Eksyin pahassa remonttitaantumuksessa selaamaan kuvakansioita siitä edestä, että olisin edistämässä valmistumista. Nyt ei vain oikeen taho napata tuo touhu, kun on saatu paikat jotenkuten kasaan.
Tuossa kuvia selatessani löysinkin muutaman otoksen menneiltä kuukausilta. Tällä kertaa keittiö on katseltuna siltä sivulta, joka tällä hetkellä kestää katseita parhaiten. Tuskin kukaan haluaa ihastella työkaluvuoria, joita kohoilee milloin minkäkin tason nurkilla.

Julkaisen nämä otokset siksi, että joku kansalainen jossainpäin maailmaa voi ehkä saada niistä pontta omaan remonttiinsa. Uskoa siihen, että vain tekemällä tulee valmista ja että lopputuloksesta saa olla tyytyväinen. Tärkeintä on, että asuu sellaisessa kodissa, jossa on hyvä elää.
Meidän on hyvä elää vaaleudessa ja valossa mutta se ei tarkoita sitä, että siitä pitäisi kaikkien pitää. Asukaamme jokainen niin, että tunnemme olevamme kotonamme.

Loppu.

Olohuone, huhtikuu:

Olohuone, toukokuu:

Keittiö, helmikuu:

Keittiö, huhtikuu:

Keittiö, toukokuu:

29 kommenttia:

 1. Ette sitten tykännyt puolipaneeleista ja männynvärisistä listoista?! Me poltettiin ne grillissä...
  Tuleeko teitin uuteen tilaan listoja lainkaan vai onko ne vaiheessa niinku meillä;) Olen kyllä nähnyt sellaisenkin asunnon johon ei tullut listoja; oli ihan hieno ratkaisu! Uskaltaiskohan sitä itsekin laittaa ennen&jälkeen-kuvia...

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä.
  Mikä oli tuo aiempi lattiamateriaali? Menikö lattia kokonaan uusiksi? Onko ikkunat uusittu kokonaan vai ikkunapuitteet vain maalattu? Jokatapauksessa olette taitavia ja ahkeria.
  Julia

  VastaaPoista
 3. Siis nämä ennen ja jälkeen-kuvathan on ihan parhautta! Kyllä meikäläistä ainakin inspiroi ihan mahdottoman paljon nähdä se ero minkä raatamisella saa aikaan! Omassa kodissa sitä ei edes kunnolla muista miltä kaikki on aikaisemmin näyttänyt - pitääkin alkaa selaamaan kuvakansioita ja vähän muistutella itseään näistä saavutuksista ;)

  Joka tapauksessa, ootte kyllä tehneet valtavan hienoa jälkeä. Ei samaksi uskoisi!

  VastaaPoista
 4. Tuo olkkari, siis ennen, on ihan suosikkini. Että on karmea, anteeksi ; ) Hitto että olette tehneet hyvää jälkeä ! Nautikaa Rilli & co

  VastaaPoista
 5. Hei VAU!!!
  Keittiö näyttää aivan ihanalta! Mikä MUUTOS!

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa että julkaisit ennen ja jälkeen kuvat. Ne kertovat aina paljon enemmän kuin pelkät jälkeen kuvat. Näkee todella mitä remontin jälkeen voi saada, näkee millä tavalla olette ratkaisseet minkäkin asian. Mitä oli ennen missäkin, mitä on nyt... Huippua! Minä tykkään näistä, sillä nämä antavat minulle uskoa jopa siihen miten paljon ikkunoiden vaihto tekee. Sellainen ikkunoiden vaihto on tulossa meillekin, innolla oottelen sisältäpäin valkoisia ikkunanpokia :).

  VastaaPoista
 7. en mää vaan tajuu kuinka te raaskitte luopua noin ihanasta puolipaneloinnin, tapetin ja boordin yhdistelmästä! ;)

  VastaaPoista
 8. Upea muutos ja ihanan valoisaa!

  VastaaPoista
 9. Ennen-jälkeen -kuvat on parasta. Ihanan inspiroivaa ja toivoa antavaa :)

  VastaaPoista
 10. näyttää todella hyvältä! Ei maltais oottaa et pääsee laittaa omaa kotia. :)

  salla

  VastaaPoista
 11. Kyä mää silti ihmettelen, miten te raaskitte luopua noista puolipaneleista. Ei vaan, mahtavalta kyllä näyttää! Raikasta ja ilmavaa. Tapetti on herkuista herkuin!

  VastaaPoista
 12. Ootta tehnynnä kovan urakan. Ja kyllä kannatti!

  VastaaPoista
 13. KIITOS kaikille viesteistä <3

  Vastailen kysymyksiin huomenna, nyt pukkaa silmiä ristiin siihen malliin, että järjellinen ajatuksenjuoksutus tuottaa totisesti hankalug.. k...z..si..a. Öitä!

  VastaaPoista
 14. Yhdyn edllisiin! Ennen-jälkeen kuvat = parhautta!! Oottte tosiaan taitavia ja ahkeria. Toi pampula on myös rakas!

  VastaaPoista
 15. härregoden då!!!
  onpa herkullista katsella teidän aikaansaannoksia noita kuvia vertailemalla, hattua nostan minkä timantin ootte hioneet noinkin kamalista lähtökohdista
  mitäs sitte seuraavaks? ;D

  VastaaPoista
 16. On kyl iha mahtavan näköstä siel, paljo ootte pienes ajas saanu aikaan!! Joskus on kyl tultava käymää ja nähä iha livenä! :)
  /zalla

  VastaaPoista
 17. Vau, pikkuisia muutoksia havaittavissa! :)

  VastaaPoista
 18. Ei uskoisi samaksi asunnoksi, on se niin eri näköinen.

  Tykkään... ihan hirveesti. Asunto näyttää paljon suuremmaltakin :)

  VastaaPoista
 19. Aah, kyllä silmä lepää näissä näkymissä.. Ennen-jälkeen-kuvat on ihan parhautta hei kamu, lisää näitä!!

  VastaaPoista
 20. Ihana blogi sulla! Ja mahtavat muutokset. Todella raikas. Olohuoneen tapetti on rohkea ja toimii. Tosi kaunista teillä! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 21. Komea on tämä sun palapelisi! Pysyn ehdottomasti linjoilla!

  VastaaPoista
 22. Ihan huikeelta näyttää nyt muutoksen jälkeen! :) Kyllä on kannattanut ahertaminen. Nauttikaa!

  VastaaPoista
 23. Kiitos taas kaikille kotipalapelin puolesta!

  Vastailen nyt vain raakasti kysymyksiin. :-)

  Anoyymi-Julia: Aiempi lattiamateriaali oli muovimatto ja se lähti kokonaan pois. Ikkunoista maalattiin pokat, olihan siinä puuhaa kerrakseen kun ikkunoita on 5kpl jossa jokaisessa 5 maalattavaa pintaa ja tietenkin ne piti vetää vähintään kahteen kertaan... ;)

  Nanainen: Seuraavasta en tiedä vielä, onneksi. Koitetaan saada tämä ensin valmiiksi. :D

  VastaaPoista
 24. Mieletön muutos. Kovasti ootte kyllä tehnyt töitä, mutta varmasti kannattaa. :) Näyttää huikeen hienolle ja valoisalle!

  VastaaPoista
 25. Joo, kuten edellisetkin niin ilman muuta näitä ennen-jälkeen -settejä vaan. Gimme some mo´! Olohuone/keittiö on nyt uutena niiin hieno. Go girl.

  VastaaPoista
 26. Kiitti kamulit, oon ihan että snif. :´-)

  VastaaPoista
 27. mahtava kun julkaisit ennen ja jälkeen kuvia.tosi hienoja muutoksia olette tehneet.

  VastaaPoista