5/27/2011

Portaikossa oli ennen musta takorautakaide ja tilaukseen pistettiin jotain ihan muuta; puhdasta valkoista, kirkasta lasia ja valkolakattua saarnia. Saatiin vaneria.

Luonteillemme on hyvin tyypillistä viimetingassa oleminen. Erääseen tosiasiaan heräsimme, kun uusi lattia alkoi hipoa porraskuilun reunaa: Hetkinen, mites ne kaiteet! Pitäisköhän niitä alkaa jo tilaamaan?
Parin päivän päästä saapui suunnittelija taloon ja toivoaksemme omaamme uuden kaiteet tässä lähiviikkoina.

Jotain oli porraskuilun suojaksi kuitenkin keksittävä, jotta lattia saatiin tehtyä loppuun. Nyt käytävää koristaa erittäin viehättävä vanerikaide.

Tahdon toivottaa näihin käytäväkuviin, näihin vaneritunnelmiin oikein rattoisaa viikonloppua. Se on kuulkaa meikämaamolla tiedossa ensimmäinen vapaaviikonloppu vuoteen! Wuhuu!

5 kommenttia:

 1. Hieno kaide teillä toveri! Ja hei, samaa vapaaviikonloppua odottelen täällä, muutama hassu tunti lähtöön..:) Nähdään!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa reissua! Tällä kertaa on jäätävä rannalle ruikuttamaan..;)

  VastaaPoista
 3. Kuomikset, se oli nasta viikonloppu se!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniin yksinkertainen seinävalo!Mikähän malli mahtaa olla ja mistä olet lampun löytänyt?Kiitos jos vaivaudut vastaamaan=)

  VastaaPoista
 5. Svenkku: Vaivaudun toki. :)
  Lamput oon huutanu huutonetistä enkä millään kykene muistaan merkkiä mutta muistaakseni ne oli alunperin ostettu Stockmannilta. :)

  VastaaPoista