5/26/2011

Keittiöön on vihdoin saatu lamput paikoilleen. Tokihan ne ovat vielä sähköttömät mutta kuitenkin yksi askel lähempänä valmiin suuntaan.

Myös käytävä on saanut lamppunsa. Kattoon päädyimme sitten pitkällisen pohdinnan jälkeen hankkimaan jotain mahdollisimman yksinkertaista ja aikaakestävää. Toivokaamme, että valituksi tulleet plafondit ajavat asiansa.
Seinälle oli tarkoitus tulla taannoin kuvassa nähty kellarivalaisin mutta koska toinen osapuoli vierasti tuota ajatusta niin suuresti, niin päädyimme muuhun. Kellarilampuillekin kyllä löytyy paikkansa, se on vissi!

Jos meikätäti jotain suuresti himoaa, niin kaikenmaailman purkkeja ja purnukoita. Tyhjinä, sillä mikäpä sen mukavampaa kuin täytellä purnukoita kaikella tarpeellisella. Teimme kolmevuotiaan kanssa diilin, että keittiön hyllyköstä alin hylly on pojun ja loput maamon. Sen kyllä huomaa.

Ilta-aurinko kuikkii koivujen takaa, hyvää yötä.

15 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä kaunis koti. <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienon näköstä teidän udessa köökissä ja olohuoneessa! Ja nuo purnukat on erikvoja, myös minä hamstraan niitä usein. Ja niitä tarjottimia..:)

  VastaaPoista
 3. Hih, löytikö tuon alimman hyllyn sinivalkoinen purnukka paikkakunnan ykköspuljusta? nimimerkillä monta kertaa kuolannut ja pihinä jättänyt hyllyyn toisen samalaisen toverin viereen :P

  VastaaPoista
 4. Silmä lepää teidän keittiössä ja sun kuvissa - lissää lissää!!

  VastaaPoista
 5. Tiia: Kiitos. :)

  Enni: Kiitti kamu! Muistan kyllä sun tarjotinhimoilut. Kyllä niitä saa hamstrata kerta ne on niin nättejä. :D

  Anniina: Sieltähän juuri. ;)

  Maire: Kiitos kaunis. Johan tässä nyt onkin tuosta tilasta jo nähty kuva poikineen, sitä nämä on nämä sateiset päivät ja sairastelut. Jospa rauhottuis taas vähäksi aikaa. :D

  VastaaPoista
 6. Anniinan tavoin toki olen samaa purnukkaa kuolannut. Onni on että teikämami sen hoiviinsa otsi. (mä en raaskinu.)

  Ihania purnukoita ja sisälmyksiä. Alkoi tehrä lakua mieli!

  VastaaPoista
 7. mua aina niin naurattaa se, kun kerrot noista ideoista, jotka on saaneet tyrmäyksen :) kuulostaa niin tutulta, että jostain tuutista tulee aina tasaisin väliajoin jäitä niskaan ja stoppia nenän eteen. hehe. vaikka pitäähän niitä ukkeleitakin ymmärtää, että joku sanavalta niidenkin on saatava säilyttää :) onneksi sentään suurin osa sunkin hyvistä ideoista on mennyt läpi.

  VastaaPoista
 8. Lilla: Laku on nannaa. Tuon purkin sisältö pysyi kauan salaisena mutta sitten mieheni äkkäsi sen. Nyt niitä ei enää ole, sillä ahmimme ne yhdessä tuumin parempiin suihin. :-S

  hanna: Usko tai älä, niin suurin osa ideoista on melko tasaväkisesti jomman tai kumman. Ainoastaan parin loistoidean suhteen on jompikumpi joutunut toista vähän jarruttelemaan. ;)

  Lopulta päätimme näin: jos naikkonen saa päättää sen oman alueensa (eli keittiön) ihan oman makunsa mukaan niin toinen osapuoli vastatkoon ihan yksin saunaosaston suunnittelusta. Miekkosella on ollut esittää ihan mainioita ideoita tuota viimeistä silmälläpitäen, joten odotan innolla kyseisen projektin alkamista. :)

  VastaaPoista
 9. uu no jopas jotakin! jäämme siis langoille uteliaisuudesta sykkyrällä odottamaan saunareportaasin tulemista :)

  VastaaPoista
 10. sanokaa mulle mistä ruommosen raitasen purkin saa?lähen sinne heti:)siitä vois vaikka pulittaakki reilusti..!sulla on rilla ihana tyyli ja kiva kun oot niin ahkera postaaja :)
  -jane

  VastaaPoista
 11. Anonyymi-Jane: Kiitos viestistä! :)Raitapurkki on Silinteristä. Näytti siellä ainakin yksi ryöstöhintainen vielä tänään töröttävän. :)

  VastaaPoista
 12. ihanan diilin olette poijjaan kanssa tehneet.:)tosi kivan näköistä tulee teillä keittiössä.mahtava on lukea näitä juttuja täältä ja ihailla sinun taitavaa kameran käyttöä ja juttuja.

  VastaaPoista
 13. Moi,

  Mistä nuo ihanat keltaiset lamput ovat?

  VastaaPoista
 14. Moi, mistä nuo ihanat keltaiset lamput on ?

  VastaaPoista
 15. Anonyymi: Lamput on Muuton, tilattu Finnish Design Shopista. :)

  VastaaPoista