4/26/2011

Aurinkoa on riittänyt tällekin päivälle.
Aamulla nautimme pikaisen aamiaisen uudesta astiastostamme. Tuo astiasto on väriltään valkoinen ja muodoiltaan linjakas sekä tässä vaiheessa remonttia lähes pakollinen, sillä tiskausmahdollisuudet ovat vähintäänkin suppeat kun keittiö on poissa pelistä. Materiaaliltaan nuo ruokailuvermeet ovat pahvia.

Kirpparikierroksen kautta kävi tiemme kukkaostoksille. Toki tiedämme, että mahdollisesti takatalvi vielä yllättää. Niin on käynyt ainakin parina edellisenä vuonna, kun olen innosta pinkuen istuttanut horsmakkeet purkkeihin. Kummasti nuo kyllikit silti jaksoivat elää kukkeana syksyyn asti vaikka saivatkin keväällä päälleen lumihunnun. Viherpeukaloa ei tässä talossa ole juuri näkynyt mutta uhkarohkeutta kyllä.

Unikot on eri nättejä mutta sanovat söpöläisten olevan myrkyllisiä. Jälkikasvuni ei ole tähän mennessä osoittanut mielenkiintoa koristekukkien mussuttamista kohtaan mutta mikäli tätä himoa alkaa ilmetä, niin heivaamme kukkaset johonkin vähemmän matalaan maastoon kukkimaan.

Yllänähtävät kuvat ovat niin mahottoman herttasenkotosia, että lienee pakko paljastaa myös tarinan toinen puoli. Kun kukkasia kamerallani tähtäilin ja sitten selkäni niille käänsin, oli vastassa oleva näky jotain ihan muuta:
TADAA!

Tuokoot kukkaset vähän piristystä tähän harmaaseen remonttielämään.

5 kommenttia:

 1. Tadaa. Hauskasti kirjoitettu. Taas.

  VastaaPoista
 2. Kukkaset todellaki piristää! Tulisitko meillekki istutuspuuhiin, vaikka koko kesäks? :O

  VastaaPoista
 3. Laura: Kukkaset on iloinen asia. ;)

  Juli: Voin tulla, vaikka koko kesäksi. Tuu sää siksi aikaa meille! x-D

  VastaaPoista
 4. Sitä luulisi että kun teillä kerta ruusutarha kukki sisälläkin ,olisi into ulkokukkiinkin lievästi kaikonnut, vaan hyvä ettei ole. Herttaisia yksilöitä. Mieki ehkä hankin yhen perargonian partsia sulostuttamaan.

  VastaaPoista
 5. unikot on ihania! pitääpä käydä kanski kattoos löytyykö täältäpäin valmiina niitä, muutama kesä sitten kylvin ite siemenistä ja mikä riemu oli pitkään kun ne kukki komeasti! Tsemppiä lautakasojen keskelle! Mulla sormet syyhyäis ja näen jo mielessäni lopputuloksia yhteen myynnissä olevan talon huoneisiin mutta pitää vielä hetki malttaa mieli. :/

  VastaaPoista