1/27/2014

Elämää uudessa huoneessa.
Lastenhuoneet pääsivät remontin alle heti vuoden aluksi. Eskarilaisen huone muuntautui perin musta-valko-harmaaksi ja nyt parin viikon majailun jälkeen huone alkaakin vasta  muotoutua asujansa näköiseksi. 

Kartonkia on napsuteltu palleroiksi isot läjät. Kuusivuotias valitsi itse värit omaan palloketjuunsa ja oli kovin tarkka siitä, että pallot ommellaan ketjuun juuri oikeassa järjestyksessä. Siitä tulikin pirtsakka! Navetan vintiltä taannoin löytynyt kannellinen kori, joka on joskus muinoin toimittanut matkalaukun virkaa, oli sen verran huonossa kunnossa, että sai päälleen lian piilottavan värikerroksen.

Tässä talossa on ollut perinteenä hankkia joka vuosi lastenhuoneisiin suuret valokuvat huoneen asukkaista. Kuvat on tilattu aina Ifolorilta, jossa palvelu on halpaa, nopeaa ja vielä hyvän laatuistakin. Tällä kertaa kuviin piirreltiin kuvanmuokkausohjelmalla palleroita ja kolmioita, jotka tosin näkyvät vain vähän lähempää tiirailtuna. Kuva-asian kerroin ihan omaksi ilokseni ja siksi, että kyseinen tuote on varsin hyväksi vuosien saatossa todettu ja sitä on siksi mukava suositella. 

Lastenhuoneen remontointi on siksikin hyödyllistä, että huoneen asukas on siinä määrin onnellinen oman tilansa uudistetusta ilmeestä, että siivoamisesta ei tarvitse juurikaan jankuttaa. Toinen syy huoneen siisteyteen on toki ehdottomasti huolellisesti suunniteltu säilytys, sillä kummasti löytää lelu tai lehti paikoilleen, kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa.

Jos saisin valita, niin kaikista tämän talon huoneista valitsisin mieluiten omaksi tuon eskarilaisen huoneen. Nukkuisin pilvilakanoissa ja miettisin, että mennäänköhän huomenna luistelemaan ja montakohan euroa niistä serkuilta saaduista palautuspulloista oikein tuleekaan.

16 kommenttia:

 1. Kaunis huone. Ei liikaa, eikä liian vähän mitään:) Lapsen elämä se on niin ihanan huoletonta. Voisipa aina olla niin :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköistä. Ja tuo pärekori on aivan mahtava!

  VastaaPoista
 3. Aivan huippu ihana huone :)! Kaikkine yksityiskohtineen - tykkään!

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno huone! Mistä tuo sänky on hankittu? Olen tytölle katsellut jotakin sen tapaista.

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs valtakunta, hieno! Myös täällä on askaroitu alkuvuosi lastenhuoneiden kanssa ja taaperon huone pääsi blogiin eilen.

  VastaaPoista
 6. Tosi freesin ja rempseän näköinen huone. Tykkäisin minäkin.

  -Paula

  VastaaPoista
 7. Olen useasti jo ihaillut tätä teidän muksun huonetta - tuo sahalaita on I H A N A !

  VastaaPoista
 8. Upea on eskarilaisen huone! Potretti kyllä kruunaa koko komeuden söpöidessään, ihana idea ja hyvän kokonen kuva! :)

  VastaaPoista
 9. Hei mun on tultava teille, tarvin kans nauhoja!! :)

  Todellisuudessa NIIIIN ihana huone! <3

  VastaaPoista
 10. Voi, että on kaunis huone!
  ja tuo pärekori...ihana!

  VastaaPoista
 11. Näyttää huipulta!

  VastaaPoista
 12. Oi ku ihana! Tykkään väreistä tosi paljon.

  Bloglovinissa näkyi toi ensimmäinen kuva melko pienenä postauksen yhteydessä, ja siitä jotenkin näytti, että kyseinen ovi olisi ikään kuin ranskalaisen parvekkeen tai vastaavan ovi, ja siitä avautuisi näkymä oikeaan vuoristomaisemaan (pallerot olisivat kenties langalla nököttäviä lintuja). ^___^

  VastaaPoista
 13. Ihanaaa taas kerran, sinä kypsyt päivä päivältä tässä sisustamisessa! Eskarilainen on söpö, kuten siskonsakin! Osaavat niin luonnollisesti poseerata avuksesi, kiva seurata heidän kasvamistaan! Mukavaa viikkoa teidän tanhuville!

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille, huone on kyllä mieluinen! :)

  Unknown: Sänky on Ikeasta. Todella jämäkkä ja aluslaatikot kätevät. :)

  VastaaPoista
 15. hyvännäköst! millonha ite päästää rempassa yläkertaan ja lastenhuoneisii asti :P

  VastaaPoista
 16. Tää huone on kyllä ihana! Mun pitäis myös laittaa lastenhuoneet kuntoon. Jospa sitä kevät toisi tullessaan puhtia hommaan..

  VastaaPoista